Can't install audio update nor enable audio in Security after Big Sur

Answered

Comments

5 comments

  • Carson Greene

    Hi there,

    Sorry you're having issues! 2020.2.2 was released with an updated System Audio component for Big Sur, so it's strange that it's still failing to install on that version. Have you tried rebooting and installing again? Additionally, you may need to go to System Preferences > Security & Privacy > General during installation, it's easy to miss and that wasn't required in older versions of macOS.

    If none of that works, I'd reach out to our support team using the "Contact Us" button in the lower right to dig in to the issue further.

    0
  • Carson Greene

    Something else for you to try: if you've had Snagit and the system audio component installed previously, try uninstalling the system audio component in Snagit > Preferences > Capture towards the bottom of the window. Then try installing the new component. Again though, if that doesn't work try reaching out with the "Contact Us" button

    0
  • in4tech3

    Carson, after I posted this to this forum I reached out to the "Contact Us" already. I didn't see this last message from you until a few seconds ago and I tried uninstalling and then install the new component as you suggested and that indeed worked.  Thank you.  When "Contact Us" reaches back out I will let them know that you solved it.  Have a Good Friday.

    0
  • Carson Greene

    Ah, good to hear! Sorry I didn't include that in my original reply, I thought of it after the fact.

    You have a great Friday (and weekend) yourself!

    0
  • Valeria

    Hi Carson, I face same problem with Camtasia 2020 after I upgraded to Big Sur.  I reached out to the CONTACT US and opened a ticket. No answer. So i ask for help in twitter. Nobody answers.   Then I navigate for tips and find this post. I upgrade my software Snagit to 2020.2.2 and so it installed audio component compatible to Big Sur that helps Camtasia. You must advise Camtasia 2020 for Mac user. Please update this article

    https://support.techsmith.com/hc/en-us/community/posts/360074677091-Cannot-install-audio-plugin?page=1#community_comment_360013492391

    0

Please sign in to leave a comment.